DESPRE HTM-High Tehnology Manufacturer

HTM-High Tehnology Manufacturer este o companie cu capital privat romanesc, infiintate in 1993, avand ca obiect principal de activitate productia, comercializarea si distributia sub marca"HTM" a unei game variate de bunuri de larg consum, instalatii termice si echipamente industriale.

HTM-HightTehnology Manufacturer este o companie dedicate parteneriatelor si satisfacerii nevoilor de business ale clientilor sai. Astfel si-a dezvoltat intr-un mod sistematic si constant competentele tehnice si portofoliul de produse cat si de clienti.

Dupa 24 de ani in care am activat pe piata romaneasca, am reusit sa ne facem cunoscuti prin calitatea produselor executate, respectarea termenelor de predare,prin calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ care asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand marca "HTM" ca una dintre cele mai competitive de pe piata Romaneasca, avand parteneri de afaceri in Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Polonia,Serbia, Macedonia, Muntenegru,Croatia si Bulgaria.